fbpx

Over High Potential Academy

High Potential Academy is een bureau voor talentontwikkeling. Talent krijgt bij ons een bredere kijk op zichzelf, de arbeidsmarkt en de maatschappij. Die kijk heeft elk talent nodig. Of het nu gaat om een traineeship bij een multinational, een vervolgstap in een consultancycarrière of kiezen voor een startup.

Het begint altijd met iemands eigen verhaal, de eigen motivatie. Hoe meer zelfkennis, hoe beter de keuzes zijn die je maakt in je leven en carrière. Die doe je op door actief aan de slag te gaan met je competenties en ze zo te ontwikkelen. Dat kan bij High Potential Academy. En wie eenmaal weet wat hij of zij kan, wil, ambieert, kunnen wij helpen de juiste plaats op de arbeidsmarkt te vinden.

Geschiedenis High Potential Academy

Maurits: “We wilden een omgeving bieden waar je uitgedaagd wordt. Uitgedaagd om kritisch naar jezelf en je omgeving te kijken en vandaaruit te kiezen. Dat levert een veel duurzamer verbinding op.”

Kasper: “Want dat zien we om ons heen: elders zijn duurzame relaties vaak niet het uitgangspunt. Helaas ook niet in onze branche, bij Werving en Selectie. High Potential Academy brengt daar verandering in.”

Lef? Solliciteer bij High Potential Academy!

Wie lef heeft, altijd scherp is en verder wil komen, past bij High Potential Academy. Solliciteer op een interne vacature of maak los daarvan een afspraak. Niks voor jou, maar denk je wel iets toe te kunnen voegen? Dan laat zien dat je lef hebt en bel of loop binnen bij een van onze hubs!

Heb je vragen?
Anneloes staat voor je klaar!

Ontwikkel je talent.

Anneloes Dimmendaal

Lead Recruitment Consultant bij HPA

anneloesdimmendaal@hipoacademy.nl

06-42092141

Mail Anneloes