fbpx

Ik wil mijn talent ontwikkelen

Je kiest voor High Potential Academy als je ambitie hebt. Ambitie om te groeien. Om structureel uitgedaagd te worden. Om keuzes te maken die je misschien minder voor de hand liggen, maar die wel jouw talent aanspreken, scherpen, laten groeien.

Iets voor jou? Maak kennis!

Bij High Potential Academy en ons zusterbedrijf Studentflex vindt je geen pagina’s met vacatures. We maken een match als we weten dat alles klopt: jij bij het bedrijf, de baan bij jou, en andersom.

Lijkt het je iets om helder te krijgen wat jou drijft en waar op de arbeidsmarkt jij tot je recht komt? Schrijf je dan in voor de High Potential Academy. De community manager Quirine de Planque neemt dan contact met je op en maakt een afspraak met je op een van onze hubs. Het traject dat volgt, hangt af van de fase waarin je zit.

Traject 1

voor studenten die de juiste keuzes willen maken

De keuzes die je tijdens je studie maakt voelen vaak levensbepalend. Als je tijdens je studie al uitzoekt wie jij kunt zijn op de arbeidsmarkt, levert dat je een enorme voorsprong op. Op de High Potential Academy doe je dat met een-op-een loopbaancoaching, trainingen en inspiratiesessies.

Voor studerend talent hebben we het lidmaatschap voor de High Potential Academy flink voordeliger gemaakt, lees hierover meer in de FAQ.

Traject 2

voor werkenden die niet goed weten wat ze willen

Je hebt werk, maar niet het werk waarin je voldoende uitgedaagd wordt. Maar hoe moet die uitdaging er precies uitzien? Samen met een loopbaancoach onderzoek je dat in een maatwerktraject.

Traject 3

voor werkenden die een nieuwe uitdaging zoeken

Als je wel weet wat je wilt, maar nog niet de baan gevonden hebt die bij die uitdaging past, is de High Potential Academy een goede partner om volgende stappen te zetten in je loopbaan. Voorwaarde: je durft kritisch naar jezelf te kijken en wilt echt in gesprek gaan om tot de kern te komen.

En dan verder

Als je je traject met succes doorlopen hebt, weet je waar je op de arbeidsmarkt tot bloei zou kunnen komen. Het is dan ook tijd om te doen. High Potential Academy zoekt samen met jou naar een verbintenis. Voor de een is dat eerst een werkstudentschap, voor de ander een traineeship bij een multinational. Het kan ook, of daarna, een vervolgstap zijn of een keuze voor zelfstandig ondernemerschap.

Ook als je eenmaal aan de slag bent, verliezen we elkaar niet uit het oog. We koesteren onze alumni. Geregeld nodigen we je uit voor een gesprek of inspiratiesessie zodat je loopbaan vaart houdt en je altijd een klankbord hebt bij vragen over de arbeidsmarkt.

En daarom kies je voor High Potential Academy:

• Persoonlijk traject
• Pragmatische, doelgerichte aanpak
• Een baan die je uitdaagt
• Een netwerk voor het leven

Heb je vragen?
Lavy staat voor je klaar!

Ontwikkel je talent.

Lavy van der Goot

Talent Development Coach bij HPA

lavyvandergoot@hipoacademy.nl

06-41486885

Mail Lavy