fbpx

Ik zoek talent

Vind de perfecte hoogopgeleide kandidaat

Bij High Potential Academy vind je talent dat bijna afgestudeerd is, tot mensen met tot acht jaar werkervaring. Alle mensen die bij ons komen, zoeken de perfecte uitdaging. Ze onderzoeken wat ze willen, wat hen uitdaagt en wat hen drijft. Ideaal voor wie echte talenten zoekt.

Een-op-een maken we de match

Bedrijven vinden bij ons geen database vol kandidaten. We werken een-op-een. Ja, je bent bij ons aan het goede adres voor high potentials, maar we beginnen met kennismaken. We willen je organisatie door en door kennen voor we een kandidaat voordragen. Zodat je ook meteen dé kandidaat te pakken hebt.

Klankbord voor HR-vraagstukken

We hebben veel expertise op het gebied van talenten en high potentials. Daarom ben je bij ons ook aan het juiste adres als je een klankbord zoekt voor HR-vraagstukken. Hoe haal je ze binnen, hoe hou je ze vast? Maak gebruik van onze ervaring.

Werkstudentschappen en flexibele schil

Sommige opdrachten zijn te groot, te veelomvattend of te belangrijk om in een bijbaan te laten uitvoeren. Maar evenmin zijn ze geschikt voor een vaste vacature. Daarvoor zijn ze dan weer te klein, tijdelijk of ze hebben een pilot-status. Voor die projecten is het werkstudentschap een mooie vorm. Zet er een talent op dat bijna of net afgestudeerd is. Dat kan via onze zusteronderneming Studentflex . Ook interessant voor wie de flexibele schil wil uitbreiden.

Heb je vragen?
Jasper staat voor je klaar!

Ontwikkel je talent.

Jasper Fritzsche

Algemeen Manager bij HPA

jasperfritzsche@hipoacademy.nl

06-34852610

Mail Jasper